zaterdag 18 december 2010

Veelbelovend en uniek contact...

BREAKING NEWS !

Een paar weken geleden hebben Helga en ik, tijdens een 'social powwow' in Mesa, contact gelegd met een organisatie die is gericht op het verspreiden van "Fatherhood is sacred" - programma's op reservaten van American Indians.
Door dit contact zijn wij in staat ons huidige reisaanbod (zie www.arizona-taste.com) uit te breiden. Deze uitbreiding betekent dat deelnemers aan onze reizen welkom zijn op de reservaten om daar te overnachten en ook aan diverse activiteiten mee te doen.
Alles onder leiding van authentieke gidsen. Bijwonen van ceremonies, deelnemen aan workshops, meegaan op jacht of vangen van zalm/forel, hiking en/of rafting zijn voorbeelden van de mogelijkheden.
Dit biedt liefhebbers van natuur en cultuur een prachtige mogelijkheid om op intensieve en actieve wijze kennis te nemen van zaken die voor de gemiddelde toerist ontoegankelijk zijn.
Voor jong en oud is nu de mogelijkheid om op basis van eigen interesses een maatprogramma samen te stellen. Voor een reis die helemaal is afgestemd op American Indians of die, als onderdeel van een grotere reis, ruime aandacht besteedt aan deze oorspronkelijke bewoners van dit continent.
Voor nadere informatie is info@arizona-taste.com beschikbaar om contact te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten